Register
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 38
  1. #1
    Banned
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    102
    Rep Power
    0

    How to add portal to mag250/254

    How to add/change a portal:

    The easiest way is to start from the beginning.

    1: turn off your box and then turn it back on.

    2: when you get to the "Loading" image, press your "set/setup" button on your remote. This will bring you to the "inner portal".

    3: press your "set/setup" button again. The go to "Servers".

    4: change "portal URL 1" to the new portal by pressing the "KB" button and typing the address you were given.

    5: press the "KB" button again and press ok, then you will be returned to the previous screen.

    6: go to "reload portal" and press ok when prompted.

    That's is.

    When your mag250/254 reboots it should load the portal. Any errors then check your spelling

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    35
    Rep Power
    0
    I can't seem to get in to inner portal can you please help?
    I reboot the devise and press on the setup button when the loading image appear but it goes right at the home page,
    Do I need to press the button once or press and hold the setup button until it brings me to inner portal?
    Any help will be appreciated

    Thanks

  3. #3
    Member Kodi64's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    165
    Rep Power
    8
    seems to be missing that you need to name the portal as well

  4. #4
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,295
    Rep Power
    85899386
    Any errors then check your spelling

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    you can also access your Portals in Settings: go to System Settings, then to Servers, portal 1 & portal 2 are there.

  6. #6
    Member Kodi64's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    165
    Rep Power
    8
    coors that's for only editing then you have to power off the box for the portal to load

  7. #7
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    104
    Rep Power
    8
    To get to the inner portal in the main screen, press settings, and scroll down till you get to it about two or three below the portals line.

  8. #8
    Probation
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    Option to name portal will only be there after u have updated firmware. My 254 came with r3 on it,,updated to r10 with auto update and portal mame showed up.

  9. #9
    Member
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    79
    Rep Power
    5
    What is the KB button Thanks martys

  10. #10
    Moderator- Deceased K00lKatT's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    6,508
    Rep Power
    162
    see the jpg in post#2 in set up guide, thks...

    http://iptvtalk.org/attachment.php?a...6&d=1423839108
    "This is my rifle, this is my gun, one is for shooting the other for fun"...Army marching cadence

 

 
Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •