Register
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Probation
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Question mag 275 will not load portal

    hello need some help .I have a mag 275 that was working good tell the user name and password was added now it would not load portal anymore, it goes 25%of the way and then stop any help would be nice thanks

  2. #2
    Probation
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    yes i do
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    same here....

  3. #3
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,292
    Rep Power
    85899393
    do they have update for box or is this one running kodi

  4. #4
    Probation
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    19
    Rep Power
    0
    mine doing the same after the update?
    anyone know how to fix it?

  5. #5
    Probation
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    yes i do
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    I have Update my Mag 275 and I am having the same problem it goes 25%of please help

  6. #6
    Probation
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    yes i do
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    entoce los que tenemos mag 275 nos Jodimos ahora yo compre como 5 mag275 y ahora estan jodida no se quieren conentar que pasa qui denos soporte que sin ustedes esa cajitas no son nada ayudad...

  7. #7
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,292
    Rep Power
    85899393
    please english here

  8. #8
    Probation
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    yes i do
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    So then the receiver Mag 275 we lost our money for that boxes they do not want to climb UP What happens with support for the boxes. some help already done everything and nothing. Thanks

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    89
    Rep Power
    0
    Still loading 25 percent. Assistance please

  10. #10
    Probation
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    i do
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    I upgraded to 275 put all my information and entered authentication with a donation number then went to the barber pole like everybody else going on 25% of the way. The other fun thing the unit will shut off with a remote control, but it won't start with the remote control, I have to unplug the power plug it back in. I think it worked the first time I shut it off and then I started again with the remote control. The 275 replaced at 254 we put the numbers in the authentication Coming up with error. 275 like the donation numbers, but will load now. I see other people of the same problem, what I don't see as an answer.

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •