Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Probation
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    yes i do
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Cloned Mx issues

    Hello all, I purchased 2 MX android boxes from an auction for 20 bucks. They look like the MX2 from Matricom. I tried to install Ember like I've done for every other MX I have loaded with ember for my friends and family. It went through the process and when it rebooted, nothing happened. Bricked, I've tried to revive them using the mx2 boot recovery zip, the burn boot card method and the Amlogic tool set up. Still no life other than the blue light. Only thing I recall was the A9 logo at boot up but I'm not sure of the Android version. Any clues ?

    Thanks a Mill

  2. #2
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,295
    Rep Power
    85899393
    you got what you paid for

  3. #3
    Probation
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    yes i do
    Posts
    10
    Rep Power
    0
    Why is that? The boxes were working with android version. So they work whether clones or not. I've bricked other clones and brought them back.

  4. #4
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,295
    Rep Power
    85899393
    well find the right flash should come back but thats hard part

  5. #5
    Probation
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    yes i do
    Posts
    10
    Rep Power
    0
    I've downloaded from chIna gadgets. But nothing seems to work. Would posting a picture of the board help? It has the same amlogic chip as the MX2

  6. #6
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,295
    Rep Power
    85899393
    you know it a three part to add to stick

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •