Register
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    TV Addicted
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    sure
    Posts
    91
    Rep Power
    0

    Mag352 Specs Do any good for IPTV?

    The fact that the Mag352 has 2 gb of ram and a faster processor makes me wonder what benefit does this box have over other mag boxes like mag254? Will the extra ram and processor make any difference when watching iptv? I think in the future once the service has DVR features in the backend the extra ram might help with recording and watching at the same time.

  2. #2
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,295
    Rep Power
    85899391
    you have a point to something but when you run 1080p or 4k i want more power

  3. #3
    TV Addicted
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    sure
    Posts
    91
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by asft View Post
    you have a point to something but when you run 1080p or 4k i want more power
    I do too. As long as the picture isn't grainy I could care less about resolution if it means more processing power. Just need a clear picture. I really think when it comes the time to start including DVR service, this box will be a good choice. Again though, I haven't seen anyone state why this box (which is probably more expensive) is any better than the mag254 when it comes to watching tv.

  4. #4
    TV Addicted xbmcbg's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Levunovo
    Posts
    459
    Rep Power
    14
    Quote Originally Posted by asft View Post
    you have a point to something but when you run 1080p or 4k i want more power
    box works perfectly and 4k & 3D picture is not a problem if you have a good Internet and a good IPTV provider

    none for now !

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    no
    Posts
    31
    Rep Power
    0
    Where to Buy ?

  6. #6
    baddjoker wickedjoker's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Starkiller Base
    Posts
    1,498
    Rep Power
    38
    there website is the best place

    Code:
    http://www.infomir.eu/eng/products/premium/mag-352/
    My software has no bugs it develops random features.

  7. #7
    Probation
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    I have a Mag 200 and occasionally think about upgrading to a newer model Mag, but wondering if there's any advantage other than faster processor. all I want to do is watch TV

  8. #8
    get active
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    271
    Rep Power
    13
    I went to the Infomir website and I have tried to buy, preorder and that hasn't gone anywhere as they have posted "available soon" but that's been posted on their website for about a year now so I don't know if "soon" is relevant to buying one this year or not ? The strangest part is they have new firmware for a box that isn't available ? Anyone actually have a Mag 352 ?

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •