Register
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 40
  1. #21
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    49
    Rep Power
    0
    I think I got to the point of seeing a signal on the scan and found a menu that included motor drive but I haven't followed it up by getting any stations yet. I doubt at this time it will work with encrypted signals though.

  2. #22
    Moderator at Work theone's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    1,820
    Rep Power
    49
    Quote Originally Posted by Hemiclone View Post
    I think I got to the point of seeing a signal on the scan and found a menu that included motor drive but I haven't followed it up by getting any stations yet. I doubt at this time it will work with encrypted signals though.
    The Satellite part of the tuner is only for True FTA. It wont work with DN.

  3. #23
    baddjoker wickedjoker's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Starkiller Base
    Posts
    1,502
    Rep Power
    40
    Thanks for the update gents!
    My software has no bugs it develops random features.

  4. #24
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    49
    Rep Power
    0
    I am surprised are only three of us testing these tuners?

  5. #25
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,295
    Rep Power
    85899393
    not many need the tuner but post whats wrong here and i will send it out like i did

  6. #26
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,295
    Rep Power
    85899393
    please post what you need fixing on that and will try hard to get it fixed

  7. #27
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,295
    Rep Power
    85899393
    they said there was a update for fuse try a new scan now

  8. #28
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    49
    Rep Power
    0
    Today I was watching a program and the voices were sped up just a little sounding like chipmunks, it was very funny but not correct. Not able to record yet but can set up to record, Icon and timer appear on top right of screen but timer stays at 00:00. epg doesn't fill in at all. Station cancelling is a little overzealous. Speed of switching is very slow. Would be nice to get an operating manual for the fuse and accessories. Sorry if I'm repeating myself . thanks hemiclone

  9. #29
    Moderator at Work theone's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    1,820
    Rep Power
    49
    Quote Originally Posted by asft View Post
    they said there was a update for fuse try a new scan now
    Thanks bro for the update. Going to try it tomorrow since I just got in.

  10. #30
    Moderator at Work theone's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    1,820
    Rep Power
    49
    Quote Originally Posted by asft View Post
    they said there was a update for fuse try a new scan now
    Hey asft, I just checked my box for any new updates but there was none.

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •