Register
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junoir Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Channels all black?

    All the channels on my MAG 275 are black...it boots up fine but that's it. I have reset several time and used the code on my MAG 254 without any issues.

    Has anyone else had this problem? Or is by box toast?

    Thanks!

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    52
    Rep Power
    5
    You sure this rype box can work for iptv?

  3. #3
    Member frogger's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    30
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Wyzzard View Post
    All the channels on my MAG 275 are black...it boots up fine but that's it. I have reset several time and used the code on my MAG 254 without any issues.

    Has anyone else had this problem? Or is by box toast?

    Thanks!
    what you have done is switched the box from ntsc to pal.......pal is for other countries like Brazil not here.....switch back to ntsc and store and exit and you will be good to go again.....lots of peeps make this mistake....cheers

  4. #4
    Junoir Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    11
    Rep Power
    0
    It's set to NTSC 480i and it was working perfectly and then this started happening. I have reset many times and then entered in the URL and I still get the guide with no picture???

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Россия
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Channels all b

    There are NO HD channels on on sy....apart from FTA.........as you say you have a combo box .....Look at the cable side if you want HD channelsHope this helps

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •