Register
Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 111
  1. #21
    Member Cd001111's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Yes I do.
    Posts
    182
    Rep Power
    7
    Thanks for your time and expertise, it greatly appreciated, ok I don't know why it just stopped updating but no matter now, I managed to get thru the software update, I'll just keep following the instructions and see where it goes. Boy does this forum remind me of the iKS and prior websites.

  2. #22
    TV Addicted admin7's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    152
    Rep Power
    8
    Hello; BIO, is this the same setup I would follow for the Amazon Fire TV?

    thanks!

  3. #23
    Super Moderator BIO's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    1,476
    Rep Power
    43
    Quote Originally Posted by admin7 View Post
    Hello; BIO, is this the same setup I would follow for the Amazon Fire TV?

    thanks!
    Nope.

    The android systems use an emulator to get iptv. There are several ways to do that, one through kodi and one through an android apk. Look for stbemu or stalker client

  4. #24
    Probation
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Hello
    I installed my second mag 254 today.(1st one 2 months ago and is running fine)
    Problem: it does not load the portal and goes to
    a screen with: IPTV Private Server ...Coming Soon ..powered by IKSprivateserver
    and from this screen nothing can be done, have to switch the power.
    Any advice is welcome. Thanks in advance.

  5. #25
    the dark guy DarkSide's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    1,082
    Rep Power
    33
    double check your url...
    Code:
    http://1.iptvprivateserver.tv

  6. #26
    Probation
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by DarkSide View Post
    double check your url...
    Code:
    http://1.iptvprivateserver.tv
    Thank you DarkSide. There was a comma instead of a dot. Yes I know, next time I will use my glasses.

  7. #27
    Probation
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    in the 5 step ive put the ntp server as it say .and the i pressed ok and it swowed up the fields were filled incorrectly. y is this? the wifi is on and its updated.

  8. #28
    tall guy
    Join Date
    May 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    311
    Rep Power
    10
    you need to exit and then press ok

  9. #29
    Probation
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    i found the problem its sorted.

  10. #30
    Probation
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    nearly all working tv channels working plenty of them. but it doesnt show the movies in video club y is like that ?does it has to be like this?

 

 
Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •