Register
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    To the best of my knowledge, I'm using version 14.1...

    Please keep in mind that I had a XBMC rep remotely set my box up as I have no knowledge of this technology what-so-ever and 100% of all the things talked about in these forums are absolutely foreign to me.

    All I can tell you is that I have never updated my version of Showbox because everyone on the internet says not to, everybody says that if you update Showbox, you'll kill it.

    I do get the updated movies & TV shows, but I have never updated the app

  2. #12
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,292
    Rep Power
    85899393
    then why am i working with version 1.1 running Kodi Isengard and kodi
    Last edited by Marley; 05-22-2015 at 11:41 PM.

  3. #13
    Moderator- Deceased K00lKatT's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    6,504
    Rep Power
    163
    I would personally go to Helix 14.2 and try updating your showbox..if ya kill it ya can always re-install it...good luck
    "This is my rifle, this is my gun, one is for shooting the other for fun"...Army marching cadence

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    True but I tried to install a different app some time ago and the whole system crashed, and I had to get the reseller I used the first time to set it up for me and re-set everything.

    I'm still in shell-shock over that episode so I'm super gun-shy about trying to update or reinstall anything.

    I guess you guys have never run into this problem, but I thank you for your time.

  5. #15
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,292
    Rep Power
    85899393
    why would you do that i'm running the new beta and working maybe get a better showbox get version 1.1

  6. #16
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,292
    Rep Power
    85899393
    oh now i got you with the word re seller dang them

  7. #17
    Moderator- Deceased K00lKatT's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    6,504
    Rep Power
    163
    they will only take your money and try to keep you under their thumb...spread your wings..
    "This is my rifle, this is my gun, one is for shooting the other for fun"...Army marching cadence

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    Ok, let me clarify things a little bit.....

    The reseller actually helped me out immensely and actually gave me a really good deal on the work he did.

    The problem I'm having has "nothing" to do with the reseller.

    MY Showbox (whatever version it is, and I don't know what version it is) was working great from the beginning.

    It always opened up immediately and the videos would just automatically open up and play.

    Lately.....whenever I click on "watch now" - I get redirected to the blue addons page and then the Kodi page where all the tabs on the bottom like music, video, programs, etc. are.

    And no video plays........now do you understand what I'm trying to say?

  9. #19
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,292
    Rep Power
    85899393
    right click on it or menu click top one box will open look at your version
    Last edited by Marley; 05-23-2015 at 12:46 AM.

  10. #20
    Probation
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    28
    Rep Power
    0
    ya i see what you mean..some moves shut the program to load in the back ground..i looked in the app menu and have 4.6 so i well load the the older version

 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •