Register
Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 82
  1. #21
    Moderator- Deceased K00lKatT's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    6,504
    Rep Power
    163
    so now when you use remote to put rec in standby it corrects the date/time upon restart with remote? I updated the same way and didn't take care of it here..
    "This is my rifle, this is my gun, one is for shooting the other for fun"...Army marching cadence

  2. #22
    SPACE ACE Captainkangaroo's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Yes
    Posts
    4,591
    Rep Power
    149
    Quote Originally Posted by K00lKatT View Post
    so now when you use remote to put rec in standby it corrects the date/time upon restart with remote? I updated the same way and didn't take care of it here..
    Strange. I manually updated like I said. It rebooted and all was fixed.Date/Time and weather all perfect.
    Maybe unplug for a few and try again. Maybe manual update in settings like I did

    All these years can not be mine...

  3. #23
    Moderator at Work theone's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    1,830
    Rep Power
    49
    I had 2 updates today, the first one did have a problem with the date but the second one fixed that.

  4. #24
    Moderator- Deceased K00lKatT's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    6,504
    Rep Power
    163
    I have the current 1.0.15 update and the date/time prob remains. If you turn off stb with remote and turn back on with remote, it goes to last date/time used even after connecting to server...
    "This is my rifle, this is my gun, one is for shooting the other for fun"...Army marching cadence

  5. #25
    Moderator at Work theone's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    1,830
    Rep Power
    49
    Quote Originally Posted by K00lKatT View Post
    I have the current 1.0.15 update and the date/time prob remains. If you turn off stb with remote and turn back on with remote, it goes to last date/time used even after connecting to server...
    Try going into the Settings and click on the Time Zone that your in. I know its set there but click on it again and then see if that fixes it.

  6. #26
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,292
    Rep Power
    85899393
    yea i just updated works for me

  7. #27
    who? floder2's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    yea
    Posts
    1,567
    Rep Power
    52

    TV-ONLINE-Update

    Turned on my TV-ONLINE today and it took another update............build number is now 1.0.15..don't know if that updated or something else..Don't see any changes like something being added or anything...anyone know what the update was for................

  8. #28
    Moderator- Deceased K00lKatT's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    6,504
    Rep Power
    163

    TVOnline update?

    tvonline had pkg installer update this morn, no idea what it's for??...
    "This is my rifle, this is my gun, one is for shooting the other for fun"...Army marching cadence

  9. #29
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,292
    Rep Power
    85899393
    maybe for tomorrow and vods

  10. #30
    Moderator- Deceased K00lKatT's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    6,504
    Rep Power
    163
    VOD's were already on...I got here early..
    "This is my rifle, this is my gun, one is for shooting the other for fun"...Army marching cadence

 

 
Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •